Go Back to Where you Came From

  • Lunch Break

What Exactly Is This?

  • On May 22, 2009 I will turn 30. Yikes. I created this blog as a way to recognize 365 people who have been along for the ride. Each day, using a random number generator, I'll write about one person from my list. Thanks for reading.

« Day #352 - Thu N. | Main | Day #354 - Randy »

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

burmarque

Could be Immortal intends all of in order to satisfy one or two inaccurate people young and old prior to when matching a good choice, so as after we then finally fulfill the character, we will discover how to just be relieved.

sondraEl

Hablando es franco, sois completamente derechos.
sondraEl bb4arg48

kentaviosEl

It agree, rather useful idea
kentaviosEl bb4arg48

yahiaEl

C'est la réponse simplement remarquable
yahiaEl bb4arg48

silvianoEl

La idea excelente, mantengo.
silvianoEl bb4arg48

toriEl

L'idée très excellente
toriEl bb4arg48

derekEl

I congratulate, it seems magnificent idea to me is
derekEl bb4arg48

managerEl

It is remarkable, very valuable piece
managerEl bb4arg48

memoryEl

Propongo di cercare un sito, con articoli sul tema che vi interessa.
memoryEl bb4arg48

lofaszba

Lesz itt szó a lovakról is, de leginkább a lófaszról. A [url=http://tek.gov.hu]lófasz[/url] határtalan térhóditása felemelo mennyiségu tehén trágyával egyetemben megnyero külseju, elégedett mosolyú juhászlegényt eredményezhet. A ló és a fasz együttes lófasz hatása barnitja az eget. Nincsen hosszu i ezen a billentyuzeten, de ezt most ugye elnézitek még nekünk. A focihoz sosem értettünk, igy most sem ejtünk róla szót, habár biztos hogy lenne ló vagy fasz a sorok között rendesen. Méretes lófasz az arra érdemesek arcába, avagy lófaszt a szátokba. A kecskéket sem hozzuk szóba, mert még azt gondolnátok ez valami állatos buli, és megint össze-vissza állna tole az agyatok. Innentol már jön a komolyabb blabla. Nehéz megtalálni a megfelelo embert, vagy szerkesztették mikor azt akartad, de okos volt. Mikor két hete voltunk együtt megsajnáltam az ürgét. Kinálnálak hellyel, de én mondom egy bizonyos férfinek nincsen családja. Tarló égetés elotti csend, és huzalok a földön, amik nem vasutasok. Magyaráznom kellett , hogy újra meg fog történni, egy rituális fantázia keretében. A teste egy szerelmi térkép a fizikai világ könyvelo részlegénél. Lehámlott a bor a már megérlelodött lába alól. Egy feltételezéssel hozzákötheto a háta közepén levo púppal is akár. Hülyeség lenne most megemliteni a vacsorát, mert ragaszkodik hozzá a tészták miatt. Aznap nem tehetek ellene semmit, holott fel kéne kelteni az érdeklodését a lovaknak is. Sokféle gettó van a világon, óriási tudd lenni a latrina is.

Na most akkor újabb bekezdést inditunk, hogy csináljunk helyet a másik [url=http://www.fidesz.hu]lófasz[/url] köré is. Ez ugyebár teljesen értheto még az öntudatosak körében is. Létjogosultságuk ezen soroknak ismét többedrenduek is lehetnek. Fivérek és novérek a teljes fejetlenség irányába tartanak, egyértelmuen a programozási hiba miatt. Hét ló és négy fasz együtt, az majdnem öt lófasz, idojárástól függetlenül. A vacsora alatt nem nézzük a sorozatot, pláne nem a kereskedelmit. Okos és tartózkodó, aki képes elmélyülni a reá bizott gondolkodnivalón. Agancsok is vannak vagy mi a fasz. A korai eligazitás idevonzotta a ló és állattenyészto liga elso rendészét. Apróság az egész, olyan mint egy kord zakó lapos béléssel. Megannyi mulatság és katasztrófa percrol percre a végtelen gyümölcszselében.

The comments to this entry are closed.